perspicàs on vas?

En aquest país estem acostumats a prendre-li el pèl al veí per enriquir-te. Qui diu veí diu la pròpia família.

I al costat d’aquests tenim els descobridors que condemnen tot el que sona a euro: “Oh, ho ha fet per diners!” I tothom se’l mira malament.

Una persona que s’ha enriquit és una persona que no treballa, que explota els altres, que roba, com vèiem al primer paràgraf.

La nostra societat és a mitges meitats de Canalles i Comunistes. Els canalles van emigrar cap a sud Amèrica i per això estan com estan.

En qualsevol cas, vaig trobar un article sobre la mentida de l’envàs on vas. L’enllaç és de la cache de Google perquè l’èxit de l’escrit és tan gran que ha consumit tot el servidor que pagava. (estigueu tranquils que aquest blog no es quedarà mai sense megabytes, per més èxit momentani que mai pogués tenir).

El resum de l’escrit és que la campanya “envàs on vas” és d’una gent malèvola que en veritat no vol que es recicli més i millor sinó que protegeixen els seus interessos particulars. Són les empreses que recullen els contenidors verd i groc que només volen recollir envasos que portin el logo de les dues fletxes que són els que han pagat la quota, i no volen recollir coses reciclables que no l’hagin pagat.

Fins aquí l’explicació, ara la meva opinió.

punt u: Realment hi ha molta gent que es pensa que el contenidor groc és per plàstic i de tota la vida diu que és d’envasos. Per tant, està bé que algú s’hi fixi i treballi perquè es faci bé.

Vosaltres perquè sou joves però us vull recordar que el PSC quan manava posava anuncis al metro perquè la gent pugés les escales a peu.

punt dos: És veritat que Ecoembes li toca la butxaca que la gent posi coses que no toquen al contenidor? Sí, segurament.

És evident que si. Encara recordo un documental de Mercabarna que deia que les pomes de mides diferents són més barates que les mateixes pomes separades en caixes segons la mida.

Per tant, fem un exercici de responsabilitat: Als canalles els expliquem que podran fer-se rics sense haver-nos d’enganyar, i als comunistes que no tot el que passa la món és perquè els vulguin robar.

Hem de fer una tercera cosa, als malparits que menteixen i actuen deshonestament, els assenyalem amb el dit i els escopim amb la boca.

[editat] més informació:

Andoni Uriarte: “El 35% de plástico del contenedor amarillo no nos sirve”
El resultado, como digo, es que aprovechamos solo la mitad, y el resto lo debemos llevar a vertedero, todo lo cual es absurdo.

-Mal negocio, pues…
-Esto significa que pagamos muy caro algo que no nos sirve y que luego, para más INRI, debemos llevar al vertedero al resultarnos inútil Y allí pagamos la tasa correspondiente al vertedero. Pero lo grave es que se cotiza como PET lo que no es PET.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *