regala 9+1 gadgets

Estava llegint els 12 dies de regals de David Pogue i crec que ja tinc prou perspectiva per oferir la meva pròpia llista de regals per aquest noi que no només és detallista amb les noies.

Samsung Galaxy S3 400eur. Qualsevol mòbil Android ja farà, però que tingui pantalla 800×480 o més. Posaria el Nexus 4 però es veu que Google no ho sabia que venia Nadal i no el podrem comprar.

Lexar JumpDrive S73 32GB 20eur. Una memòria USB bonica i ràpida. Bon disseny i bona velocitat d’escriptura. I de bona capacitat perquè “sempre” sobri espai.

estufa ceràmica 40eur. Si passeu fred al costat de l’ordinador, aquest tipus d’estufa escalfa molt ràpidament l’aire de l’habitació i fa poc soroll. I és petita. A casa no tinc calefacció i només tinc aquesta estufa.

ventilador Vornado 60eur. Ara no és el moment de ventilar, però aquest ventilador és un descobriment. Crea un flux de vent que remou l’aire de l’habitació de manera que no necessites posar-te el ventilador a la cara perquè et passi la calor. M’hauria posat aire condicionat si no fos per aquest ventilador.

cartera de butxaca Big Skinny 30eur. Una cartera feta amb materials per fer-la el més prima possible. És molt pràctica.

Reisenthel Mini Shopper 10eur. Hi ha moltes bosses plegables. Aquesta té molta capacitat i és còmode de portar a la mà i a l’espatlla.

Audioengine A2 200eur. Uns altaveus petits (menys d’un pam) amb una qualitat de so increïble.

Phonak Audeo 022 100eur. Auriculars pel mòbil de molt bona qualitat de so i amb micro per si et truquen.

Comply Foam Tips 10eur. Sembla una tontaria però canviar els plàstics dels auriculars per aquests ha fet que senti menys el soroll de fora, siguin més còmodes de portar i sento millor la música.

Alfa AWUS036NH 40eur. Aquest wifi per USB ha aconseguit que tingui internet allà on altres no ho aconseguien.

Sort amb aquesta tria de productes amb aquell punt de gadget que els fa diferents i infinitament millors. Si no teniu sort amb això, compreu-li un Mac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *