passa’t a Android 4.1 i perd 3 programes

Google i Samsung són el nou Microsoft i Intel. De Wintel a Andrung? Tornarà a pringar Apple?

Recentment Samsung m’ha enviat una actualització remota per actualitzar-me d’Android 4.0 a 4.1 i ara, a més de poder llegir les primeres línies dels emails des del menú de notificació, he perdut tres programes essencials per fer servir el mòbil. 👿

Widgetlocker, a vegades funciona a vegades no.

TV3, ja no es poden veure els vídeos, només es veu en directe, gràcies a que Adobe ja no vol fer el plugin Flash per Android 4.1.

Al loro! ja es veuen els vídeos un altre cop. No sé perquè però ja funciona 🙂

Headset Droid, ja no pots pujar ni baixar el volum clicant i mantenint el botó clicat perquè Google impedeix utilitzar-ho perquè vol que s’activi el seu nou producte “Google Now” que encara és hora que em serveixi d’algo. I si el configures per doble i triple clic el programa fa el que li dóna la gana.

Si heu estat pacients llegint aquest encabronament, us convido a caminar pel carrer amb aquesta aplicació oberta, potser aconseguireu la contrassenya d’algun wifi. 🙂 Jo n’he trobat cinc ja. Avui al carrer Enric Granados amb València. Que quedi entre nosaltres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *