llista de pelis al mòbil Android

Aquest cap de setmana l’he passat aconseguint tenir la meva llista de películes al mòbil Android. Tenir les pelis al mòbil pot anar molt bé per evitar el síndrome de l’Artur Mas. Aquest és un síndrome més comú del que ens pensem que consisteix en anar a comprar noves películes i tornar a casa amb les que ja tenies o menys. 😕

El primer pas és buscar “movies” a la botiga Google, però cal saber com fer que les coses rutllin. I això és el que explicaré i que m’ha costat dos mesos de feina interrompuda.

El programa bo és el My Movies Pro (web). També tenen programa per Windows i Mac.

El següent pas és alimentar la base de dades amb les teves películes. T’has de fer el típic usuari/contrassenya i llavors vas a import.

La meva eina bàsica per mirar pelis és IMDb.com. És per això que tinc una carpeta amb fitxers .URL creats arrossegant la icona d’IMDb (que hi ha al costat de l’adreça del navegador) a la carpeta. També faig servir el programa Whereisit però això no importa ara.

Així doncs la forma escollida per importar películes a My Movies Pro és l’opció “CSV or TXT file”.

Partim de les adreces originals d’IMDb:

http://www.imdb.com/title/tt0427038/
http://www.imdb.com/title/tt1321865/
http://www.imdb.com/title/tt0264464/
http://www.imdb.com/title/tt0065531/

I així és el contingut del fitxer txt que importes a la web de My Movies. Jo he fet servir l’Excel per retallar el text. Concretament la funció =MID(E6;32;9)

tt0427038
tt1321865
tt0264464
tt0065531

Havia provat altres programes que detecten películes segons el nom del fitxer, però és un galimaties i sempre té errors.

Finalment una foto del programa després d’importar per web i sincronitzar al mòbil. Ara estem mirant pelis de Crim que comencen amb la lletra C.

Recordeu que en el programa My Movies podeu afegir películes manualment o per codi de barres, però a mi em resulta més pràctic tenir la llista d’IMDb i importar-la.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *