motius per no votar Convergència

Falten dues setmanes ben senceres per anar a votar el nou Parlament. Jo volia deixar aquest escrit per la setmana que ve, però m’estic votant a sobre, sobretot llegint que en dues setmanes ha baixat la població que vol la independència.

Els convergents estan obsessionats en treure majoria absoluta. La volen avui i la resta ja es veurà.

Jo veig que el Mas ha preparat i executat molt bé el seu “viaje al centro” per passar del pacte fiscal al que sigui que estem ara. Em crec que ho fa seriosament. Però no em crec que l’haguem de votar per donar-li suport.

Les eleccions són per escollir representant polític, no per enviar felicitacions perquè el nen ha sortit independentista.

El Mas ha estat dos anys manant. I cada any Catalunya s’ha enfonsat una mica mentre ell estava preparant l’escenificació de l’enterrament del pacte fiscal.

Jo veig amb molta claredat que el Mas està fent d’equilibrista. I jo no vull que em representi algú que “ara va cap aquí, ara va cap allà” que deia el Jordi Pujol. Jo vull votar a algú que sàpiga què s’ha de fer amb el poder polític que tindrà.

Les eleccions són per veure quina voluntat tenim els catalans, el tema no és si està bé que el Mas hagi volgut estructures d’estat.

Això pel que fa a la independència. Però el que és important és valorar-lo de governant, i el Mas ha fet moltes coses que no m’han agradat en dos anys:

– la relació d’afavorir el Grup Godó i retallar TV3, fent fora la Terribas de TV3 i el Gordillo d’ACN. La frase final d’Artur Mas en l’entrevista amb la Terribas em va fer veure que aquest home és un mal educat prepotent.

– com ha menystingut els indignats, tractant-los de kale borroca. Per no parlar del flipat del Felip Puig.

– en aquests dos anys m’ha quedat clar que les autopistes a Catalunya són pura corrupció de la ma de La Caixa. Beneficis estratosfèrics i l’Artur Mas totalment en contra del moviment “no vull pagar”. A quina independència ens vol portar?

– ja que parlava de mala educació, em sembla bastant mal educat que l’Artur Mas menystingui ERC dient que són acompanyants quan aquests fa 20 anys que tenen clar el que ell ha descobert fa dos mesos. I sobretot em sap greu perquè ERC va evitar amb el seu vot que el mateix Artur Mas hagués de comparèixer al Parlament per parlar de la corrupció de Fèlix Millet, CDC i el Palau de la Música. Aquesta corrupció no aclarida és un motiu més per no votar-los.

– em va semblar lamentable l’espectacle estiuenc de l’Artur Mas eliminant el PIRMI. Diners que dóna/donava la Generalitat als que no tenen res, i ell posant obstacles dient que són vagos corruptes que no fan res. Estic d’acord en que es controli els diners que es donen als pobres, però els comentaris i les notícies feien veure que ho feien perquè són de dretes i no perquè hagin detectat que algú de Sant Gervasi el cobrava.

[editat] Aquí una presumpta entrevista al Mas.

9 thoughts on “motius per no votar Convergència

 1. Molt interessant. Jo, per variar, encara no sé a qui votar. I tu? És pot preguntar?
  Això de “m’estic votant a sobre” m’ha fet molta gràcia 😉

 2. “ERC va evitar amb el seu vot que el mateix Artur Mas hagués de comparèixer al Parlament per parlar de la corrupció de Fèlix Millet, CDC i el Palau de la Música. Aquesta corrupció no aclarida és un motiu més per no votar-los.”

  I per no votar ERC, suposo… al final haurem de votar les CUP fins que algun dia decideixin una mica, i aleshores deixar-ho… quin destí, votar un partit perquè tingui poder i deixar de votar-lo quan ho ha fet 😉

 3. al loro, la corrupció no aclarida de CDC és motiu per no votar CiU, no per no votar ERC.

  però estic totalment d’acord, ignasi, amb que votis les CUP. 🙂

 4. l que ERC ajudés CIU a paliar el preu polític, ves a saber a canvi de què, això no és (un) motiu per no votar-los?

 5. Pingback: votar-se a sobre | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published.