l’amabilitat del PP és l’èpica de Mas?

No tinc costum veure el telenotícies. Ahir el vaig veure i el primer que em va sorprendre és el Ramon Pellicer fent de seductor sense sentit. Sense sentit perquè tot el que vull és sentir les notícies, no tenir una relació amb ell.

Però la sorpresa grossa va ser sentir l’Artur Mas dient el mateix dues vegades. Primer “en directe” i després als espais cronometrats polítics. Més xocant és que ho vam sentir en un minut de diferència! I encara més sorprenent és el que va dir! Mas, aquesta és la tontaria que vas repetint pels llocs?

vídeo telenotícies d’ahir
“que ens tractin amb educació i amabilitat” (21:00)

“a veure si aconsegueixen adreçar-se amablement i educadament” (22:05)

Jo tot plegat no ho acabo d’entendre. Ja me’n faig càrrec que el dissenyador del cartell i el guionista dels discursos són persones diferents, però clar, que el Mas-Moisès ens digui que els dirigents del PP no són amables, doncs ho trobo poc èpic. Ves a saber com hauria anat la història si Moisès enlloc de marxar hagués dit que el faraó era poc amable i educat.

One thought on “l’amabilitat del PP és l’èpica de Mas?

  1. El tema del Pellicer és força surrealista i lamentable.
    Aquesta campanya electoral ja comença a fer fàstic per variar.
    Si no fos pel tema “independència” votaria un “nul” com una casa de pagès. Encara estic buscant el vot entre el mar de merda… 🙁

    Pots penjar els post al TW a veure que passa no?

Leave a Reply

Your email address will not be published.