horaris ordenats

Els horaris seria una altra de les coses que hauríem de canviar. No ho faran els polítics i menys ara que l’últim que ha volgut canviar l’horari d’eleccions no se li han adaptat ni els seus electors. 😐

Els horaris amb els que jo he conviscut són d’aixecar-me entre 7 i 8, dutxar-me i esmorzar en una hora, transportar-me en una altra hora, entrar a la feina/estudis de 8 a 9. Sortir a dinar a les 14h. Primer plat, segon plat, postres i cafè. Tornar a les obligacions a les 16h, sortir a les 20h. Sopar a les 21h. Anar a dormir a les 23h cosa que vol dir que arribes al llit a les 00h i dorms a la una.

Tot això ho hem de canviar i ho hem de fer entretots (i tant que podem, la voluntat d’un poble, mejor juntos, uns nous horaris per a tothom). Em sap greu però ja no podem comptar amb el suport nadalenc del rei dels elefants ni el príncep de Girona, així que ho poso al blog i a veure si la cosa agafa volada i en parla la BBC (“ahora los catalanes quieren cambiar de zona horaria”).

Uns horaris adequats serien esmorzar a les 7-8h, dinar a les 13h, sopar a les 19h i dormir a les 22h. Evidentment tot això és molt difícil si el Pallicer no s’hi adapta i fan el Polonia quan ja estic dormint.

És clau eliminar el típic dinar de menú de 10eur. Després d’una amanida, un bistec, un tiramisú i un cafè no hi ha qui treballi. I tampoc es pot treballar si has esmorzat de pressa i correns a les 8h (perquè t’has llevat tard perquè vas anar a dormir tard) i fins les 14h t’has d’estar relacionant amb gent que tampoc ha menjat.

I què és això de començar a viure quan el Sol ja fa hores que ha tocat el dos? A les 17h hauria d’estar tothom pel carrer consumint capitalisme. Però hem dinat tant que a les 17h tot just comencem a moure’ns. I per això no sopem fins les 21h. I com que no hem tingut temps de fer res, a les 22h arriba l’hora de l’oci. I no aniràs a dormir just quan comença la diversió! I l’endemà tots cabrejats en retencions per arribar a la feina. On no menjarem fins les 14h, que agafarem aire per aguantar la merda de tarda que ens espera.

Com ho canviarem? Sabent que ho hem de canviar. I quan ho sapiguem tots, a les que es despistin els españols, nyac, a la merda tot. 8)

One thought on “horaris ordenats

  1. Aquest que proposes és l’horari anglès, que val a dir que va de perles per anar al pub a les 7 ja amb el sopar a la panxa, pillar un bon pet i estar dormint a les 11. L’endemà pots anar a treballar havent dormit 7-8 horetes.

    És que els british ho tenen molt ben estudiat, això del pub. I sinó recorda “Gent del barri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *