punt d’urbanisme brillant

Una de les últimes coses que va dir l’Esperanza Aguirre abans de passar a millor vida (ara és funcionaria de turismo de España) és que els arquitectes moderns de formigó i cagalló els haurien d’afusellar perquè les merdes que fan duren tota la vida.

I encara no sé perquè es va disculpar. Només em queda aplicar la fórmula Sala-Martin i creure que el vot agregat d’arquitectes té més capacitat de mobilització que la variació del votant no-arquitecte que pateix el perjudici econòmic. Amb una explicació així, qualsevol diu que no. De fet, la fórmula es pot aplicar a qualsevol cosa i sempre funciona. Consisteix en aïllar els enemics. S’ha fet tota la vida.

En qualsevol cas, m’ha semblat que estaríeu interessats a saber que a Barcelona no tot l’urbanisme que es fa avui en dia és una merda com una casa (amb perdó). Mireu si és nou que al Google Maps encara no surt.

Jo cada vegada que hi passo no puc evitar mirar-lo (sense tenir en compte la presència femenina).

És un prodigi de l’urbanisme accidental. Em pregunto si algun polític va haver d’aprovar el projecte, o si el van inaugurar. Segurament no perquè si alguna cosa estan fent els polítics urbanistes és impedir que es pugui seure enlloc.

És tan pràctic, tant estèticament plaent, tant poc merdós… Tota una sorpresa en aquesta Barcelona que ens estan deixant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *