La Vanguardia modera el seu ascens

Jo llegeixo La Vanguardia des que el Comte Godó era petitet. I sabeu què em diu aquest titular?

Em diu que La Vanguardia porta dies inflant les seves enquestes perquè tothom vegi que CiU guanyarà per golejada perquè el poble català està entusiasmat amb l’Artur Mas i les estructures del dret a decidir l’autodeterminació.

Però que ara la cosa ja no dóna per més, els han descobert, ja no poden inflar més les enquestes perquè si ells deien que CiU pujava per fer pujar CiU, ara la nòria s’ha aturat i ja no hi vol pujar ningú.

I ara han de canviar d’estratègia i adreçar-se als votants que s’adonen que estem davant d’unes eleccions històriques i dir-los que la notícia més gran és que falta un mes per les eleccions i Catalunya necessita el teu vot!

Argh! Quina tensió! La Vanguardia ens necessita! Necessita que prestem atenció al seu titular que reclama el nostre vot pel partit més votat de tota la història! Fem pinya! En aquest moment històric! Forma part de la història i dóna el teu vot a l’home aquest que està fent història! No el podrem votar més! que diu que marxa!

I què és ERC? Comparteix titular amb els Ciutadans i Iniciativa tot dient que són “el vot més disconforme”.

Manda huevos, que deia aquell home tan assenyat i centrat.

És veritat que els resultats dels partits PSC, PP i ERC disten de només dos diputats?

És veritat que CiU puja 3-4 diputats i ERC 6?

On està la notícia, Comte Godó? En que no t’agraden els republicans?

One thought on “La Vanguardia modera el seu ascens

  1. Pingback: enquestes de Tele5 al Ara | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *