internet al mòbil? Millor em compro un mòbil

Una amiga atractiva em diu “tens aquest mòbil i no tens internet?” així que ara explicaré perquè m’he gastat 400eur en un mòbil però no vull pagar 8eur/mes per accedir a Internet des del mòbil:

Els 8eur d’internet són un cost fix que facis el que facis hauràs de pagar.

En canvi quan pago pel mòbil, estic comprant un producte físic que podré fer servir sempre, sense que d’aquí un any em facin seguir pagant per tenir el mateix.

El mòbil té wifi i jo tinc wifi a casa i a la feina, per tant les coses que s’han d’actualitzar ja s’actualitzen, i sense pagar ni un ral.

A 8eur/mes un any d’Internet et surt a 100eur. Imagina’t que avui poguessis comprar-te un mòbil més car perquè fa un any vas treure’t internet al mòbil. Si no estalvies, estàs pagant per internet i tens un mòbil dolent.

El que hem de veure és que no són els rics que s’ho poden pagar tot. La idea és que si vols tenir diners has de retallar per aquí per poder gastar més per allà.

A penny saved, is a penny earned (euro que no gastes, és un euro que has guanyat), que deia un americà dels que van aixecar el país.

9 thoughts on “internet al mòbil? Millor em compro un mòbil

 1. quina bestiesa 😀 la gràcia dels smartphones és disposar sempre de connexió i no dependre del wifi.

  I gastar-se 400€ en un mobil i després voler-se estalviar 100€ en la connexió és ben extrany 🙂 haver-te’l comprat de 300 i després gasta els 100 restants en connexió home! 😀

  PS: et sona la obsolescència programada? el teu mòbil “per sempre” també en té 😛

 2. beh, potser em poso internet al mòbil més endavant. De totes maneres, prefereixo el galaxy s3 sense 3g que un mòbil de 300eur i 3g (que és aproximadament el que tenia abans).

 3. galaxy s3 per 400€??? aleshores no ho expliques tot ja que entenc que el mòbil te l’han donat a canvi de permanència no? Això vol dir q no és teu sinó que te l’han prestat a canvi que estiguis a la companyia durant x temps.

  PS: entenc q no fas servir whatsapp si no tens 3g. Encara tires de SMS, per comunicar-te? 🙂

 4. home, si que és meu el mòbil. És veritat que no he dit, però la permanència no era el tema en aquest escrit, el tema era gastar-te més per un mòbil bo i retallar gastos en altres, en aquest cas el 3g.

  Tampoc he dit que estic a Yoigo, que són els que cobren 8eur per internet (i 6eur més si vols fer servir l’skype). A Simyo no tenia aquest cost (companyia on estava abans).

  No tinc whatsapp ni tampoc twitter, ambdós perquè no vull. Potser algun dia me’l faré per participar en aquesta gran festa comunicativa. 😀

 5. Ei, jo no tinc cap Smartphone, ni cap mòbil de 400 euros. Tampoc tinc whatsapp, però si que tinc Twitter. No em de barrejar els naps i les cols.
  No cap tenir un SmartPhone per tenir TW si tens ADSL a la feina i a casa com has dit abans.
  🙂

 6. el mobil no és teu: es de la companyia i te’l deixa en usufructe mentre li vas pagant. No el pots vendre, no pots marxar, no pots rootejar-lo, etc sense trencar el contracte i abonar una multa. Per tant, no és teu i el pagaràs el facis o no el facis servir. Oi? Com el 3G 😛

  Però bé, cada ú escolleix d’on retallar despeses i si tu has decidit comprar-te un ferrari per anar per comarcals amb trossos d’autopista doncs perfecte! 😀 😀 😀

 7. que si que és meu el mòbil, carai. Evidentment que em puc vendre el mòbil. I si vull deixar de ser de yoigo el mòbil no el tornaré pas, sinó que els pagaré no sé quan, prova que el mòbil és meu no d’ells.

  I sempre que fas root, perds la garantia, de Samsung, de Yoigo, de qui sigui. Independentment de si tens permanència o no.

  la diferència entre el mòbil i el 3g és que el mòbil l’he comprat i és meu. El 3g és un servei i el que puc és accedir a internet, i els bytes són meus. No és el mateix comprar-te una bici estàtica que pagar l’abonament a un gimnàs. Un és un producte fisic l’altre un servei.

  Tu no saps com es va en Ferrari per comarcal i autopista, i no saps la tristesa que envaeix el meu cor quan veig els amics accedir a internet amb un mòbil de merda. Amb perdó.

 8. I no us gasteu els diners en un mòbil bo, però pagueu una ruïna pel servei d’internet al mòbil. Servei que tampoc podeu aprofitar perquè el mòbil no ho permet.

  PS: Amb un mòbil bo, pots fer moltes més coses amb internet. Jo faig més coses ara que tinc un bon mòbil que abans que tenia el mòbil dolent i 3g.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *