Google Nexus, producte de mínims

Fa un parell de dies Google va treure el Nexus 4, el 7 i el 10. I crec que val la pena saber perquè, com deia la Terribas abans que el Mas la independitzés.

Les intencions de Google no són ser líders de ventes, ni fer negoci venent hardware, ni diversificar, ni marcar la referència, ni fer un producte exclusiu amb la seva marca.

L’objectiu, al meu entendre, és fer un producte de mínims.

Un mòbil de 4,7 polzades, 1280×768 i 8GB per 300eur condiciona el mercat. És un anunci de Google del que es pot fer. Volen promocionar la seva plataforma Android, empènyer el mercat, no deixar el maquinari en mans d’empreses alienes que prefereixen guanyar 5eur més en un mòbil barat que gastar-se’ls per fer un mòbil millor.

Google Nexus no és un producte de gama alta. Però qui vulgui fer-ne, haurà de tenir-lo de referència, perquè ja no tindria sentit vendre un mòbil pitjor pel doble de preu, oi? 😆

Per mi l’única limitació important és que no té targeta microSD. Hauràs de triar a priori i el model de 16GB val 50eur més que el de 8GB. Quan una targeta microSD de 64GB la pots comprar quan vulguis i val… 50eur. 😕

2 thoughts on “Google Nexus, producte de mínims

  1. Pingback: Moto G, barat i bo | nunca nueve

  2. Pingback: Nexus 6 serà car | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published.