fes servir l’ordinador des del mòbil

Fa un temps vaig tenir la gran idea de voler fer servir l’ordinador quan no estic davant l’ordinador, i, nois, quina feinada! Em vaig haver d’estar moltes hores davant l’ordinador per poder-lo fer servir sense estar-hi davant.

Primer vaig haver d’instalar el TightVNC, després obrir dos ports al router perquè el programa es pogués comunicar cap a internet, després vaig haver de fer la ip fixa en l’ordinador respecte el router, però com que la ip del router a internet no és fixa vaig haver de configurar el router perquè fes servir dyndns, i estava de sort que el router ho permetia. Un cop fet això ja podia instalar TighVNC a l’altre ordinador i posant l’adreça de dyndns accedia a l’altre ordinador.

Però ja s’ha acabat, he trobat un programa miraculós que l’instales als dos ordinadors, t’apuntes usuari i contrassenya del primer ordinador, el poses al segon i ja està!

I té versió pel mòbil amb una interfície molt ben feta.

Per cert, he fet dues llistes de programes que faig servir: Windows i Android.

2 thoughts on “fes servir l’ordinador des del mòbil

  1. Això del dyndns no és de pagament ja? Ara a la feina fem anar el dynamicdns.
    L’Acronis aquest per fer imatges és de pagament, jo faig servir el clonezilla que és lliure i gratuit.

  2. buf, no ho trobo a la web però jo no pago i tinc un domini dels seus “exemple.thruhere.net”

    ara he fet un cop d’ull al clonezilla, però veig a les imatges que em faria patir aquesta orientació informàtica de la interfície. Jo és que sóc molt de windows. Gràcies pel suggeriment. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *