mapa bus verticals i horitzontals a Barcelona

He trobat un pdf amb el mapa dels autobusos horitzontals i verticals que en TuTries posarà a Barcelona. Es veu que el van penjar el Maig passat, i jo em moria de ganes de veure què faran, així que us poso els mapes:

Si cliqueu a les fotos veureu un mapa gegant per examinar cuidadosament per on passaran els autobusos.

Jo me l’he estat mirant i m’he fixat en el bus 15. Aquí teniu un mapa comparat.

Un canvi important és que quan l’autobús vagi d’esquerra a dreta ja no pujarà per Tarradellas i baixarà per Diagonal, sinó que tirarà recte per Paris (ho he pintat en blau) I després no baixarà Diagonal fins a Verdaguer sinó que tallarà recte per Rosselló. Aquests canvis els poden fer perquè hi haurà un bus que farà tota la Diagonal. Però vol dir que haurem de caminar més o agafar dos autobusos.

Curiós que dissenyant busos que circulen en horitzontal no n’hagin posat cap a Travessera de Gràcia i el més aprop és aquest que passarà per París, Rosselló i Indústria. Potser no ho han fet perquè Travessera de Gràcia sempre està bloquejat? Bé, però potser per això si hi posessis un autobús enlloc d’anar-hi en cotxe la gent hi podria anar dins de l’autobús. Perquè l’única alternativa que tindràs és aquest bus que passa per fora de Gràcia.

El que em sap greu és que es veu que han treballat molt per la mobilitat dels autobusos, i el que haurien de fer és espai per moure’s en bicicleta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.