l’Office a l’Android per 25 cèntims

Si voleu comprar el “OfficeSuite 6 Pro (PDF & HD)” pel mòbil/tauleta Android, sapigueu que durant uns dies estarà a 25 cèntims enlloc dels 10eur que val normalment. (fins demà-passat no l’altre)

És el millor Office que hi ha? Potser si o potser no. Depèn de les manies de cada u.

També hi ha altres programes i jocs:

Las mejores apps a 0,25 € – Android Apps on Google Play

Jo crec que val la pena perquè un cop comprat el podràs posar a tots els teus Androids i tindràs actualitzacions automàtiques.

Buscar-lo per internet, baixar-lo i copiar-lo al mòbil ja val més diners.

A finals d’estiu també em vaig comprar el Swiftkey per 70¢ enlloc dels 4eur que val normalment. I abans vaig comprar la donació del MortPlayer, un programa fantàstic per escoltar música. I estic pensant en comprar el Pro del gReader perquè va molt bé i el programador respon els emails. (no com altres)

Una de les coses que més m’agrada de l’Android és poder instalar programes fent clic a una pàgina web, i rebre les actualitzacions sense fer res.

I crec que Google fa molt ben fet de fer aquestes promocions i també de permetre la pirateria. Perquè hi ha coses millors que gratis i és que legalment sigui millor i el preu sigui una formalitat. D’això ja en parlava Hernando de Soto a “El Misterio del Capital”, un llibre que encara no m’he acabat de llegir.

Per cert, Google ha patentat un model variable de preus, per oferir-te més barat coses que t’interessen poc, o perquè paguis car coses per les que has mostrat interès.

Leave a Reply

Your email address will not be published.