conclusions del Mas a Madrid pel pacte fiscal

Estic molt sorprès de com l’Artur Mas està deixant KO a tots els polítics españols, i ho fa dient frases de perfil baix. La seva eina bàsica són els formalismes. Un parell de formalismes aquí, un parell de formalismes allà, sabent que té entre mans, però els españols s’espanten.

L’eina de defensa del Mas és la democràcia, però em xoca molt que el burro de Rajoy s’amagui darrera de la porta i de la Constitució. Si és ell que té majoria absoluta i el Mas no!

He sentit a la ràdio que Rajoy no ha sortit de La Moncloa per rebre el Mas. És que no ho entenc. Abans de parlar de res ja ha guanyat el Mas!

I després de la reunió el Rajoy es torna a amagar i no fa roda de premsa i dóna tres fulls escrits? Torna a deixar tot el protagonisme pel Mas, que se’n va a la que seria una Ambaixada de Catalunya a parlar!

Com pot ser que el Mas parlant de diners i autogovern (dos temes eterns) s’estigui menjant amb patates els patates del bipartidisme españolista?

Aquí a Catalunya ho sabem de fa anys que el pacte fiscal no arribarà enlloc, però com li fan de comparses els madrilenys!

Com pot ser que la defensa dels españols que volen que Catalunya segueixi sent española sigui dir que només sortirem de la crisi si seguim amb ells? I que només seguirem a Europa si estem amb ells? Observacions que reconeixen que ells no valen la pena.

Els españols acusen al Mas de fer el pacte fiscal per treure’n rèdit polític i ells mateixos es posen a cridar que Catalunya és España? Cosa òbvia i que el Mas no discutia.

A mida que passen les hores em xoca més i més la carteta del Rey. Va anar tan ràpid a publicar-la que què farà ara després del fracàs del pacte fiscal? Si escriu una altra tonteria quedarà més en ridícul, si no diu res reconeixerà que va ser un error la carteta.

Bany de masses del Mas tornant de Madrid anunciant que d’aquí quatre dies en farà una de grossa:

Leave a Reply

Your email address will not be published.