els catalans sempre paguem dos cops

Vaig anar a Mallorca i em vaig sorprendre de la qualitat d’una autovia que tenen per allà. Ei, i gratis. Sorprès perquè els economistes diuen que el dèficit fiscal Baleàric és més grandot que el català.

A la qual cosa un amic navarrès que diu ser basc em va dir que jo què sabia si ni conduïa. I a més estava traient conclusions el mateix dia que havia arribat. Cony, com si no fos prou evident que no es pot sortir de Barcelona sense pagar, i allà estàvem sortint de Palma per una autovia tan perfecte que ni el Rey podria ensopegar.

Així que en aquest amic li volia fer veure aquesta bonica imatge, també del mateix dia que vaig tornar:

Són mig miler de turistes esperant agafar l’autobús per sortir de l’aeroport.

I al loro eh, que sort en tenim de l’empresa privada que ha posat el puto autobús, que els catalans sempre paguem les coses dos cops. Jo vaig voler tornar amb el transport públic español (Renfe) i vaig trigar més en sortir de l’aeroport que en arribar de Mallorca, mecagundeu.

És un cagarro màxim que el tren que va a l’aeroport del Prat passi només cada mitja hora. És tercer mundista. I quan arribes has d’agafar un autobús que en part desfà el trajecte que has fet amb el tren, i desprès de 15 minuts de rotondes, arribes a la T1, que és d’on surten els que no anem amb RyanAir ni EasyJet. I pitjor encara, l’autobús no arriba a la terminal i et deixa baixar, sinó que va fins al final de la terminal per deixar-te allà i tu has de tornar enrera caminant. Senyors, és una puta merda. Com si no perdéssim prou el temps amb aquella gent que no els agraden les ampolles d’aigua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *