corrupció de merda al carrer Bruc

Als lectors d’aquest blog hi ha dues coses que els apassionen: la corrupció i les escombraries (ei, no passa res). També sou bastants fans de les desgràcies que fa l’administració púbica barceloninha. Així que, amics, avui tenim un post guanyador! 😛 😆

Parlem del carrer Bruc. Al carrer Bruc hi ha dos mons diferents. El primer és entre Provença i Mallorca.

Fem un cop d’ull a Bruc des de Provença mirant a Mallorca:

Que maco. Ni un contenidor a la vista. En tota honestedat diré que en tinc a l’esquena, però això ja no forma part de la illa que estic parlant. Així doncs, cap contenidor.

Anem a veure ara Bruc des de Mallorca mirant a Provença, és a dir, mirem el mateix tros de carrer però des de l’altre costat de l’illa.

Ostres, que fort. Ni un sol contenidor. Pobre gent, que diria un ilús que es va creure la propaganda socialista.

Passem a veure, ara, des de Mallorca mirant a València. És a dir, la següent illa.

Com ho veieu? Jo veig 2 contenidors a la vorera de l’esquerre (un orgànic), tres més a la dreta (un altre orgànic, es veu que mengen moltes mandarines en aquest tros de carrer). I tres més enllà de reciclatge, blau, verd i groc. En total 7 contenidors.

Ara una foto de la mateixa illa mirat des de baix. Bruc des de València mirant a Mallorca:

Veiem tres contenidors més.

Així doncs, com és que en un una illa necessiten zero contenidors, i els veïns de sota en necessiten 10?

Us diré jo perquè: corrupció política.

Curiosament el tram que té tants contenidors és perquè hi vivia la De Gispert, i ja sabem com en són d’avariciosos els polítics que volen tots els contenidors per ells.

Ah, perdó, em diuen que és al revés, que la De Gispert és tan altruista i austera que sense esperar res a canvi, va prescindir d’aquest gran avantatge que és viure rodejat de contenidors d’escombraries i els va regalar tots als veïns del carrer de sota.

Però espera’t, aquí hi ha algo que no encaixa, perquè la Gispert és del CiU i els repartidors de contenidors eren l’Hereu i el Martí que són del PSC. I ens diuen que es fan oposició. Bé, us deixo a vosaltres les deduccions.

Els fets són que el carrer “Bruc De Gispert” no té contenidors, i “Bruc Sense Gispert” en té 10.

One thought on “corrupció de merda al carrer Bruc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *