el nou mai nou

Aquest blog ha estat desaparegut dels internets durant dos mesos. Segurament des del 2003, fa nou anys, que no estava dos mesos sense escriure res. Ho he aprofitat per meditar i comprar-me un mòbil nou. 🙂

El culpable de la desaparició ha estat un malware que s’ha ficat a dins del blog i jo, que no tenia ni idea de per on començar (tan fàcil que és reinstalar el Windows…). Però l’autor intelectual són els maies.

Maleïts maies i el seu canvi de món, o de cicle o el que sigui. Han obligat a fer nou un blog que es diu “mai nou”! 👿

Mireu com són les coses que el tema ha estat portada al Huffington Post:

8 thoughts on “el nou mai nou

  1. bé, apart de reinstalar wordpress, després wordpress no trobava la base de dades, quan la va trobar no trobava el contingut, quan va trobar el contingut no li agradaven els accents. I un cop fet tot això al google s’havia d’adonar que el blog ja no tenia malware.

    Per això la conclusió és que tot això ho han fet els maies. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *