el Cacaolat de sempre, ha mort

Vaig acollir amb gran satisfacció la tornada del Cacaolat. Però he deixat de comprar-ne, crec que han apujat el preu, i més important, l’envàs m’ho ha demanat per favor.

Tots sabem la importància de l’envàs i per això hi ha tantes carreres universitàries que ho ensenyen (si no fos important no ho ensenyarien).

He fet una foto al terra de casa perquè vegeu les dues encarnacions que va fer en Ruiz Mateos i el nou sub-producte dels distribuïdors de la Coca-Cola (els nous propietaris).

El primer que veiem és que els dos antics envasos són arrodonits, i el nou és una espècie de supositori dels que et faria mal.

El nou envàs és un producte que quan el veig decideixo no comprar-lo perquè m’engreixarà. És un envàs pesat. El coll d’ampolla és tan gruixut… de fet no té coll, com els musculitos del gimnàs. El tap no té personalitat, un tap genèric i gros que no diu res. Qui va decidir treure el logo del tap?

També han eliminat les estries horitzontals tan característiques i n’han posat quatre al mig que desfiguren el logo de la marca. (m’estic adonant que l’ampolla és pitjor del que em pensava)

I on t’està la rababa del coll d’ampolla que et permet agafar l’ampolla pel tap amb lleugeresa i complicitat com si fossis el nen del logo? Maleïts modernos, feu-vos banquers!

El nou Cacaolat és un producte per nens. Això em diu l’envàs. De disseny agressiu, que destaqui. I li han posat la mateixa etiqueta que no li pega ni amb cola (i tampoc amb coca-cola).

Mireu-vos l’etiqueta! el Cacaolat és un clàssic dels nostres temps. El Cacaolat *necessita* un envàs arrodonit, que ensenyi el carinyo que té ell per nosaltres, crescuts que el seguim comprant.

Volgudament he girat el nou envàs perquè vegeu que li han posat una pegatina vermella que diu “torna el cacaolat de sempre”.

Pobre Cacaolat de sempre, t’han fet un lifting i t’han posat botox. Ja no t’estimarà ningú.

7 thoughts on “el Cacaolat de sempre, ha mort

 1. Caram! Doncs sí que hi ha diferència! Algú de “compres” de Coca-Cola sense arrels catalanes s’ha fet el llest… malament 🙁

  Recordo que t’agraden les ampolles blaves. Ahir vaig a anar a la nova botiga de muntanya “Barrabés” de BCN (c/ Roger de Llúria, 77) i em van regalar una nova ampolla de Veri espectacular (http://www.veri.cat/index.php), amb un tap molt guapo que li treure molt de suc.
  (La regalaven per una compra, i per tenir la targeta de Federat de Muntanya).

  Apa! 🙂

 2. hola Ernest, et refereixes a l’ampolla Veri blava amb tap amb ganxo? la que en diuen “veri trekking” a la web? Si és així ja la tinc 🙂 però gràcies per dir-ho i per recordar-ho 😀

 3. l’ampolla si que la tinc, però amb l’etiqueta que diu “barrabes” no, sinó una etiqueta normal.

  No és que estigui al dia, sinó que en alguns supermercats (jo sóc molt de mirar supermercats) la tenen. Per exemple, la tenien habitualment al Alcampo de Diagonal Mar.

 4. Pingback: Eau de Cacaolat Diet | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published.