ara si que cauen els pisos

Us voldria notificar que segons observacions desinteressades… ara si que estan baixant els preus dels pisos. I no allò d’un 10% en un any… Ara baixen notòriament, substancialment, categòricament.

La meva teoria és que si el 2007 va arribar La Crisi (parlem?), ara ja no tenen diners ni els que aprofitaven la crisi per comprar. Els bancs ja fa temps que no donen res. I la base de l’economia són sous menguants.

El valor dels euros que queden, creix perquè en té poca gent. Tot i així, tots els bars i restaurants estan plens a vessar. Cosa que interpreto en que ens hem acostumat a tenir un sou de mil euros i un mòbil de 500. (ehem)

Què farem? Jo faria política. Hem de prendre bones decisions polítiques. El Mas, a mi em sap greu, no li veig una bona decisió política des de que als 15 anys va aprendre francès.

I també em sap greu, però tota aquesta generació de polítics d’ara, els veig molt ‘business friendly’ (que deia el mateix Mas) i amb molt poca comprensió de l’essència de la societat. Comprensió del que és fer política, i es queden fent polítiques d’empresa.

Per cert, dues coses rellevants que estan passant:

Wealth doesn’t trickle down – it just floods offshore, new research reveals

As China costs rise, technology lures U.S. factories home

Els rics no paguen impostos i els porten a paradisos fiscals. Ara que el Rajoy ja fa cotitzar les dones de neteja, a veure si es posa a treballar en això.

I l’altre tema que pot donar un impuls a l’economia són els robots. Els robots treballen millor que els xinesos, i tant que ens dol tenir els treballadors sobre-qualificats, doncs aprofitem-ho perquè facin treballar els robots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *