Apple perd el camí

Ara fa un temps Apple es quedí sense Steve Jobs a causa de la seva afició a la medicina alternativa. I crec que des de llavors l’empresa icònica de la poma s’ha quedat sense la seva icona i ja no sap on clicar.

Llista de fets que m’ho fan pensar:

– S’acaben de filtrar fotos completes de l’iPhone 5, que coincideixen amb el que ja s’havia filtrat fins ara. Massa filtracions per una empresa basada en el secretisme.

– El catxondeo de demandes judicials contra Samsung. Fa massa temps que dura i no han arreglat res. Perjudica la imatge d’Apple i engrandeix la de Samsung.

– Apple treballa per tenir el seu programa de mapes per desplaçar el de Google. A mi em va deixar bocabadat l’iPhone, precisament usant el Google Maps. No sé què esperen treure’n de barallar-se amb Google allà on són més forts, l’anàlisi i ordenació d’informació.

(Mentrestant, Google si que sap fer les coses i patrocina unes tauletes i mòbils que saben perfectament que no seran cap èxit però seran un bon anunci.)

– Semblarà poc rellevant però amb l’enorme màrqueting que es fa amb els seus productes i el nou iPad no té nom.

Així doncs aquests d’Apple el millor és fer com els apostols: que escriguin uns llibres relatant el que han viscut i és trobin a les botigues Apple per explicar que tots som fills de Jobs i que Steve era l’encarnació del Disseny fet home.

(primer escrit al bloc amb el mòbil Galaxy S3 i des del llit)

One thought on “Apple perd el camí

  1. Pingback: la poma comença a caure | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *