Blogger, Blogger, assim você me mata

No sé què deu haver passat a Can Google Cercador, però han decidit que d’aquí quatre dies retallen la interfície del Blogger i enlloc d’escriure el blog així:

blogger7s

Haurem d’escriure així:

blogger9

És un canvi d’interfície que no està bé perquè és tan neta que no veus res.

El pitjor de tot és que el camp on escrius ocupa tot l’espai de la finestra del navegador, amb la qual cosa estàs escrivint unes ratlles desproporcionadament llargues (més llargues que wordpress).

Tampoc m’agrada que les etiquetes (labels a la imatge) es veuen més grises i has de clicar dos cops per poder escriure-les. De manera que no és tan accessible ni tan visible. Les etiquetes són una cosa més que tens per allà al lateral. Fixeu-vos com destaquen visualment a la interfície actual.

I l’altre problema que veig a primera vista és que han posat el botó de guardar l’escrit a dalt de tot en taronja, lloc on totes les web hi posen enllaços genèrics i em sembla una temeritat posar-hi el de guardar l’escrit. A la interfície que teníem fins ara estava a sota de tot. De manera que escrivies l’article, posaves les etiquetes i apretaves “publish post” i feina feta. Ara ho han canviat tot de lloc perquè vagis fent tombs amb la vista a veure si trobes el camí.

Si algú de Google em pot donar hora per concertar una visita, m’agradaria venir a desordenar-vos el vostre escriptori, també. Gràcies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *