Artur, guapo, fes algo!

Es veu que el Mas ha ajudat a la tele privada a ser interessant anant-hi ell mateix a dir coses.

Us faré un resum del resum del Guillem.

Cuní: ”Hisenda pròpia?”

Mas: ”Intentaré aconseguir-la per la via del pacte, però sinó haurà de ser per la via de la nostra decisió. En situacions així un poble ha de tenir dignitat”.

Cuní: ”Independència?”

Mas: ”D’aquí 5 anys no ho sé però ara el que ens pot aglutinar a tots és la hisenda pròpia”

Mas: ”Si encara no he fet coses que potser tinc ganes de fer és precisament per por a no fer el ridícul, ja les hauria fet.”

Jo no en sé gaire de política perquè la majoria són homes i això li treu interès, però com a persona que ha d’anar a votar més (o menys) del que voldria, no entenc gens que el paio que ha tret més vots ens expliqui que ell faria tal cosa, però que en farà una altra perquè té por a fer el ridícul i per veure si amb això altre acontenta a més gent.

I el que tampoc no m’empasso és que apeli a la dignitat del poble (ni més ni menys) per parlar (per ara no fa res) de la hisenda pròpia.

No proclama la independència per no fer el ridícul i demana hisenda pròpia per dignitat? Això no s’aguanta per enlloc. Aquest home no en sap de fer política, va trampejant a veure què troba.

A les pròximes eleccions ell mateix no sabrà si l’han votat per fer el que vol fer o perquè no ho faci. O perquè segueixi fent el que els altres volen que es faci.

I els votants que volen que es faci el que l’Artur vol, potser hauran de votar algú altre que després no faci altres coses.

El Guillem diu que l’ha vist cansat. Doncs descansa Mas, que això que estàs fent és molt complicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *