Mas vale peaje en mano que cien euros volando

Volia disculpar-me per haver menystingut el #novullpagar.

Ho havia vist com un acte per centrar l’atenció en temes tangencials que no anirà més enllà de fer una reafirmació en un peatge. I quan deuen faltar minuts perquè l’Uriel Bertran es pengi alguna medalla, em segueix sense agradar com a polític.

Però bé, potser si que el #novullpagar anirà més enllà i mentre anem votant polítics que no fan res, els ciutadans agafem el poder i fem un pas endavant convençuts.

M’agrada que ERC hagi ofert els seus serveis jurídics als ciutadans com a resposta a la multa de la Generalitat.

Això dels peatges pot servir de palanca perquè CiU quedi al descobert que no ens defensa a nosaltres, els ciutadans de Catalunya.

Per cert, us ha agradat el títol? Vol dir que el Mas vol que paguem el peatge abans que els cent euros de multa. O també que per nosaltres és millor tenir el peatge a la nostra mà que els cent euros que diuen que ens faran pagar.

Jo espero que seguim sense pagar peatges, i que no ens tombin amb la coacció de la multa.

Acabaré dient perquè el “govern dels millors” ho està fent fatal respecte el #novullpagar:

  1. Perquè el Mas s’està amagat en una cova sense dir res del tema. Potser és perquè últimament viatja en helicòpter?
  2. Perquè la reacció del govern quan se sap que 1500 catalans no volen pagar és fer-nos pagar 100eur de multa. La multa no fa cap por a uns catalans acostumats a que España ens foti 2500eur/any sense que CiU hi posi remei. I 1500 persones són moltes fent un pas endavant.
  3. Perquè els ciutadans ens vam manifestar el 10 Juliol 2010. Després vam fer fora el tripartit i els nous convergents no estan fent res.
  4. El govern sap que els catalans tenim raó no volent pagar.

2 thoughts on “Mas vale peaje en mano que cien euros volando

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *