el Barça s’espera educadament a les portes

Demà dissabte es juga el Barça-Madrid. Si guanya el Barça seguirem en el camí per guanyar la lliga. I dimarts veurem si guanyem al Chelsea i arribem a la final de Champions. Per tant estem a les portes d’entrar a la discoteca i triomfar.

El Guardiola ha controlat molt bé els temps i les emocions dels seguidors.

Però quan estem a les portes del final de la quarta temporada de Guardiola veig dos problemes:

Falta tensió a l’equip. Que no estiguin tan units i que hi hagi dues pedres que facin saltar espurnes. A les temporades anteriors hi havia tensió: un Eto’o amb ego (1a), un Ibra cregut (2a), un Bojan amb aspiracions (3a). L’Alexis i el Cesc són bons nois que miren d’encaixar i fer-ho bé. Voldria veure’ls amb la tensió de dir “vaig a fer això perquè ho veig clar”. El Cesc ho feia a principi de temporada. L’Adriano es va atrevir a fer un xut al Chelsea. D’això es tracta.

Falta tensió a la directiva. Pfff, què dir de la directiva? Són uns avorrits. No vibren ni amb un vibrador al cul. Ells no juguen, però tampoc envien missatges que marquin el camí. Es necessita algú que lideri i es noten les mancances. Jo, les noto molt.

El resum és que tots són molt bons, tots juguen molt bé, tots són molt responsables. Però qui agafa la responsabilitat de fer el pas endavant i equivocar-se? Sinó ens podem quedar a les portes.

Curiosament vaig dir el mateix fa dos anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *