violència és posar els peus a la cadira

IMG_9395

Aquest d’aquí sóc jo en un acte de revelió sense precedents. I estic content de mi mateix perquè l’altre dia vaig veure un segurata al metro dient-li a un noi que tragués un sol peu de la cadira del davant. Sabreu que les cadires del metro són de pur plàstic iraquià i el noi tenia la punta del peu a un costat del seient, no com jo que amb tota la patxorra tinc els dos peus i amb els talons directament.

El problema que veig jo és de civisme. No de civisme meu i del noi, civisme del segurata que s’erigeix en capallà del poble i va dient que tocar-se és dolent. Escolti segurata, ocupis dels terroristes. Tot el que va aconseguir el segurata és que el noi pensés que és un cabró, i jo també. Bonic favor va fer a la societat.

I l’altre dia veig sentir el Felip Puig dient la nova tontaria. Si primer van dir que filmarien les manifestacions, ara s’ha inventat que prohibiran anar a les manifestacions amb la cara tapada.

Per l’hamor de Dheu, quin home més burrho.

Perquè no feu el futut favor de resoldre els problemes i la gent deixarà de cremar contenidors, trencar vidres de bancs i cridar en contra dels polítics.

Que, per cert, m’agradaria saber qui és el geni que va repartir les valles perquè això de protegir la borsa i deixar el Banc del costat sol com un mussol té delicte.

Som una societat i tu Felip Puig ets només un pringadet amb telèfon mòbil. No aniràs enlloc. El que has d’aconseguir és que la gent no tingui ganes ni motius de perdre els papers i trencar-ho tot. Que no es pot aconseguir? Si que es pot. No en saps? Marxa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *