vaga para hoy, reforma para mañana

Comunicat oficial del becari que escriu aquest blog mentre el Mai9 es dedica a guanyar repetidament al Madrid al FIFA12:

M’és igual si els sindicats són part del sistema.

Penso que les vagues ja no serveixen com servien anys abans per varis motius, entre els quals que el concepte de “treballar” ja no és el que era i treballar treballa molt poca gent, la resta fa la viu-viu amb empreses que fan i desfan. Ei, que no passa res.

M’és igual si la vaga és española i nosaltres som catalans. Grècia també té reformes laborals i el Mas també ens ha regalat mesures d’aquest estil.

Que s’ha de fer una reforma laboral està claríssim i com més hem trigat pitjor ha estat la nostra realitat, però aquesta ja de lluny és veu que és un nyap, el típic nyap del PP que arruïna a tothom menys els seus amics.

He trobat motius en contra la reforma laboral: que no acaba amb la dualitat del mercat laboral, que el contracte de proves d’un any és una bestiesa, i que les empreses poden desvincular-se dels convenis colectius.

Ah, i els mini-jobs alemanys tampoc m’agraden.

Ja que estic amb el tema diré com penso que s’arregla la situació:

deixar de putejar el treballador, que prou feina té amb la feina que té. Putejar immediatament les societats. I més encara les empreses financeres. No pot ser que vulguem tenir un Estat pagat per treballadors de classe baixa i mitja, mentre els rics paguen menys impostos perquè només paguen rentes de capital.

Ah, i per acabar demano que no m’atabalin amb si hi ha “minories violentes” a les manifestacions. Quan l’ambient es caldeja, doncs està caldejat. Que s’esforcin en no caldejar-lo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *