Sandro farà petit el Barça, part VI: pot passar qualsevol cosa

Guardiola després de guanyar l’Atlètic del Madrid va dir “no guanyarem la lliga”. I el líder de l’oposició, Sandro Rosell va respondre:

impossible no, no… impossible, la palabra impossible, debe existir pero no para este caso. No. Impossible solo es cuando las matematicas lo digan, mientrastanto nada es imposible.

Deixant de banda el baix nivell lingüístic de “impossible solo es cuando”, i deixant de banda que “impossible is nothing” és una campanya d’Adidas i ell treballava a Nike i el Barça cobra de Nike també.

El més important és centrar-se en que el Guardiola diu que no guanyarem la lliga i surt el president a dir-li que no. És que vaig flipar.

El Guardiola si alguna cosa sap fer és modular el missatge de cara al públic (com que no sóc jugador és el que més veig). I crec que diu que no guanyarem la lliga per tenir el públic relaxat i que ho vagi assumint i per donar a entendre que tal com van les coses als partits del Madrid, això és intocable per mandat diví.

Mireu quina cara de nen que es pensa que ha fet la gran frase li ha quedat al Sandro després de dir-ho:

Sandro a la Fira del mobil-Telenoticies-29022012-BB_BARSA (3975650).FLV_snapshot_00.14_[2012.03.03_02.28.17]

I ho poso en aquesta secció del blog no perquè hagi trobat una cagada més del Sandro, sinó perquè jo veig clarament que el Sandro dient “imposible solo es cuando” el que està fent és fer petit el Barça. Per començar perquè estàs desmuntant el plantejament que ha fet el Guardiola, i encara que no tingui raó, és molt curt que sent tu el president ho diguis públicament.

Per això, si el Guardiola diu una cosa molt concreta, “no guanyarem la lliga”, i el Sandro el contradiu generalitzant amb “res és impossible”, el títol de l’escrit és “pot passar qualsevol cosa” generalitzant més i mostrant el descontrol que hi veig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *