ZTE Blade vs BD Cervantes 2. Operació: Llegim Llibres

Quan alguna vegada he volgut anar a comprar el diari i m’he trobat el quiosc tancat he pensat que si desapareixen és precisament perquè ja no és pràctic. Aquesta situació també em fa pensar que afortunadament estem aconseguint que les coses es facin soles. Tenir el diari sense haver-lo d’anar a buscar.

El que volia és posar-vos aquesta foto amb dos gadgets de costat.

IMG_8925

El de l’esquerra és l’ebook “BQ Cervantí 2″ que val 100eur, pantalla de 6” i 800×600 píxels. I el de la dreta és el mòbil “ZTE Blade” que també val 100eur, pantalla de 3,5″ i 800×480 píxels.

Els dos estan llegint el mateix llibre Poorly Made in China (en format EPUB). I aproximadament la pantalla de l’ebook és el doble i aproximadament conté el doble de text. Encara que no sé perquè l’ebook deixa un marge tant ample. 😕

Pel que fa a la lectura cal dir que l’ebook amb la seva pantalla no reflectant i que no emet llum és més agradable per llegir, però també pots llegir d’una pantalla LCD i no et moriràs ni et quedaràs cec. De fet, a la nit prefereixo llegir del mòbil precisament perquè s’ilumina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *