Sebastià Alzamora té lògica de piconadora

Avui a la portada de l’Ara hi posen la frase de l’article de Sebastià Alzamora que diu:

Els que desitjaven una majoria absoluta del PP perquè això faria espavilar la consciència nacional catalana, què diuen ara?

Tot i que jo no m’ajusto del tot a aquest perfil, permeteu-me que respongui:

Catalunya se’n pot anar a la puta merda si és d’això de tot el que som capaços.

A mi no m’enganxaran aquests “savis” que “saben” que el PP actuarà contra Catalunya i que ara volen deixar en evidència els catalans que estratègicament veien que una majoria absoluta del PP deixaria en evidència els catalans que volen pactar amb el PP.

I ves quina cosa, si el Sebastià fa veure que qui té lògica de piconadora són aquests catalans que volien la majoria absoluta del PP, a mi em sembla que és ell que té la lògica de piconadora perquè és ell que matxaca catalans.

Jo no me n’alegro que el PP tingui majoria absoluta, però si que m’alegra que els españols españolistes es puguin governar sense ajudes externes.

I el que m’emprenya no és que al Senat no es parli català, m’emprenya l’article del Sebastià fent-se el llest contra nosaltres mateixos. Per això la meva resposta és que si això és Catalunya, ja se’n pot anar a la merda. Amb ilusió.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *