neva a Convergència

L’informatiu de RAC1 del migdia et permet saber no només què ha passat sinó què vol el Govern que sàpigues.

Prescindint del temps, el que jo he vist és una voluntat política de fer veure que el Govern mana, és competent, està per tot, super bons, eficients, etc. I sempre contraposant-ho a la nevada de fa un parell d’anyets que també van aprofitar per carregar-se el tripartit.

Ser previsor està molt bé. Si neva, neva i si no neva, doncs mira, fins l’any que ve.

Però el problema és quan intentes fer servir una nevada per fer política. Per això la gent està cansada de política.

No entenc com volen fer política amb la nevada i de la reunió Rajoy-Mas en fan un parte meteorològic!

Tot aquest escrit ve del fet que ara hi ha dos sectors, els que es queixen de l’alarmisme del govern per una nevada que no ha estat, i els que ho justifiquen perquè és molt més important ser previsors.

Jo veig molt clarament que la culpa torna a ser del Felip Puig.

Ahir dijous al matí ja sabia que dijous a la tarda decidirien que divendres els nens no anirien a escola.

I avui al matí deia que les previsions no s’han complert al 100% i recorda que després que Messi hagués tirat el penalti tothom l’hagués tirat a l’esquerre.

Quin problema hi ha aquí? Si al matí sap que a la tarda decidiran que demà les escoles estaran tancades, això mostra que no estan per la feina. Si el temps evoluciona, ells tiren pel dret.

I es troba el que es troba. Que no passa res que no nevi, però com a mínim assumeix que no ha nevat sense dir que les previsions no s’han complert al 100%.

I més cutre és citar el penal de Messi dient que tothom l’hauria tirat a l’esquerre. I és cutre perquè això és assumir que tothom és tan pretensiós com tu.

Ja que parles de futbol, aprèn de Guardiola. Li van preguntar si Pinto havia tocat la pilota fora de l’àrea i va respondre que li havien dit que si. Ho veus que fàcil és comportar-se com una persona normal?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *