El Trias fa el Tonto, part I: la T-11

Això ho poso al blog estrictament perquè havia tingut més d’una petició a “repartir per igual” ara que havíem triat al Trias com a hereu de l’Hereu.

Trias: “Intentarem que la T-11 no vagi endavant”

Primer de tot, agrair les declaracions del Trias que tot el que faran és potenciar la idea de la T-11 igual que els falangistes van potenciar el referèndum d’Arenys de Munt. Perdoneu la comparació.

Quan tingui temps faré una enquesta entre els votants de CiU a veure què en pensen de la T-11.

[Trias] ha destacat que les noves tarifes bonifiquen els usuaris que més l’utilitzen i que, si fins ara la T-10 era el títol de transport més utilitzat, “potser haurem de canviar els costums”.

Si és per destacar jo voldria destacar la tonteria d’aquestes últimes declaracions. Les tarifes bonifiquen a qui més l’utilitza? Per Déu, quina tontaria. S’ha de fer just al revés! És tant estúpid que això aconsegueix abarrotar el metro quan tothom l’agafa perquè precisament tothom l’agafa. I a la gent que l’agafa poc, l’incentiva a agafar-lo menys encara! I això vol dir autobusos buits fora d’hores punta. I això vol dir llançar diners.

Jo mateix estava l’altre dia caminant cap a casa i em preguntava quin és el cost real de que jo enlloc de tornar a peu torni amb autobús? Doncs és molt poc i en canvi la tarifa em força a preferir tornar a peu. Perquè l’autobús ja s’està pel carrer donant voltes, i passant buit com passava, jo he de preferir tornar a peu.

Això està mal pensat es miri com es miri. Perquè els que saben que els sortirà a compte pagar la T-50 o la T-Mes són els que saben que no poden triar. I estàs demanant omplir el transport públic amb gent que et pagarà menys i es passa més hores al metro?

Ets tonto Trias, ets tonto.

Omple el metro de gent que el pugui descobrir com a mitjà de transport vàlid. Estàs convertint el metro en el gueto dels pobres que no poden fer res més. Estàs convertint el metro en un obstacle pel transport. Vols quedar-te els clients que paguen poc i et fan servir molt, i vols cobrar molt als que el no el faran servir gens.

Trias ha justificat la pujada del preu del transport públic perquè, segons ha apuntat, “no podem deixar que el transport d’avui el paguin els nostres néts”

I et queixes del dèficit? L’estàs fent tu el dèficit cobrant poc als teus màxims clients i eliminant el client mig.

Has de fer pagar molt als que el fan servir molt, perquè serà que els hi va molt bé, no? I fes pagar poc perquè molta gent el faci servir de tant en tant.

Aconsegueix que la gent enlloc d’emprenyar-se amb el Transport Públic estigui content! Ho estàs fent al revés! Burruuu!

Jo no em puc acostumar a transportar-me en transport públic si per provar-ho he de pagar 40eur.

I a més, la política de preus i les declaracions citades ens fan veure a nosaltres que els preus són injustos. Que potser no en són, però veiem que és injust. I per tant, enlloc de ser responsables amb aquest mitjà de transport i veure’ls com a positius, els percebem negatius. I al final no passa res si tothom es cola. I això genera un dèficit que el pobre Trias ja no sap què fer-ne i d’aquí quatre dies tornarà a pujar els preus, la gent s’emprenyarà més, el farà servir menys i altres es colaran més.

Que algú li digui que està ficat en el cercle desastrós! Que n’aprengui! 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *