el preu polític dels pisos

Aquest país és essencialment d’esquerres, i quan pujaven els preus dels pisos (perquè els polítics ho toleraven i animaven) tothom acusava als ‘especuladors’ i als ‘bancs’ d’enriquir-se. I potser s’enriquien però qui veig ara que eren els especuladors són els ciutadans normals i corrents que tenien alguna possessió immobiliària i en demanaven un potosí. I aquells bancs i caixes avui estan tots arruïnats.

El que vull dir amb això és que especuladors i caixes no eren el problema, i a més tampoc eren qui ens pensàvem que eren.

Si abans políticament ens agradava veure com pujaven els pisos, avui políticament no podem assumir que baixin tant de preu. I no vol dir que hi hagi un govern ocult que ho impedeixi, però imagineu-vos la salvatjada que seria una caiguda de preus de tots els pisos. Haurà de passar, però farem el que sigui perquè no passi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *