craquejar wifi movistar

Avui explicaré d’una manera curta com craquejar els wifis que l’empresa Telefonica Movistar escampa pel territorio nacional.

Jo he fet servir un ordinador portàtil arrancant amb la distribució Backtrack per fer servir el programa aircrack. Necessites que el xip wifi del portàtil sigui compatible, o comprar un adaptador USB que en sigui.

Un cop tens l’ordinador a punt, et poses a capturar paquets d’una ret que estigui activa.

Si la ret té protecció WEP, faràs servir el programa wlan ripper. Amb 20 paquets capturats en tindràs suficient.

Si la ret té protecció WPA, faràs servir el programa wpamagickey per generar la llista de 200 possibles claus, i després pots fer servir el propi aircrack o l’Elcomsoft per destriar la bona.

Tot això és una prova de la picaresca española. Picaresca que ens podríem estalviar si la gent s’acostumés a deixar el wifi obert sense pensar que l’estan robant o que el portaran a la presó (dos motius que m’han dit personalment), o que Movistar fes com els portuguesos i permetés compartir wifi.

Us puc dir que l’únic beneficiat de no compartir wifi és Movistar. Imagina’t, cada persona pagant 50eur per internet a casa i trucades, 10eur més per trucar amb el mòbil i 10eur més per internet al mòbil. És de bojos, però asín és España: un país de latifundistes que viuen d’esprémer el poble.

Hi ha més política en això de l’adsl que en una reunió Mas-Rajoy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *