bravo TV3

Encara no han fet un anunci des que ha acabat el documental “monarquia o república” de TV3. I vull dir un Bravo Excels a TV3 i a la Mònica Terribas. I em cago amb els que volen reduir el finançament públic i publicitari de la cadena. Sí, Artur Mas, La Vanguardia i el PP.

Bravo pel documental. Encara que haig de dir que no era del tot imparcial, però difícilment ho podia ser si a defensar la monarquia posen el Vidal Quadras. Però difícil ho tenia ja la monarquia amb totes les perles que han anat deixant per la història.

[editat] Aquí hi ha el vídeo que han penjat a TV3.cat:

Monarquia o república – Televisió de Catalunya

I aquí el vídeo en alta definició:

Sense Ficció – Monarquia o República (TV3HD) (1080p, 2,5GB) (torrent)

Leave a Reply

Your email address will not be published.