el terrible i apocalíptic Monzó

Encara que al Quim Monzó li sembli a dia d’avui que no hi ha hagut cap conseqüència negativa al fet que es prohibís fumar als bars, jo voldria afegir una foto al que ja vaig veure ara fa 8 mesos.

IMG_8634

Aquesta foto és, per mi, terrible i apocalíptica.

És l’Avinguda Gaudí. Un bar ha convertit la seva “terrassa” en un bunker anti-fred. Ja vam veure totes aquestes altres terrasses fetes per un únic motiu: perquè la gent vol fumar. I aquesta foto és el pitjor exemple.

Si tingués més poder del que tinc, aniria allà i els posaria una multa que els deixaria gelats.

Quina vergonya okupar bona part del que seria una avinguda perquè els quatre fumadors segueixin fumant.

I tot això no hauria passat si no s’hagués prohibit fumar a tots els bars. Que a mi ja em sembla bé. Però com que no pots controlar tota la població, quan el polític fa l’imbècil, la població troba sortides per fer el que volen fer.

Aquesta terrassa-bunker gaudeix de la tolerància ciutadana perquè tothom sap que s’ha fet perquè han prohibit fumar.

Au, Monzó, fins demà. A veure què ens explicaràs. 🙄

4 thoughts on “el terrible i apocalíptic Monzó

  1. A l’avinguda Gaudí o la rambla Catalunya sí, però a d’altres llocs encara farà un favor.

    Darrera de casa meva hi havia unes placetes d’aquelles mortes que ningú utilitza per a res (ni els avis) que gràcies a les terrasses ara dona gust de passar-hi.

    El que estaria bé és que, sempre que no molestin serveis com jocs de nens, racons per a avis o pipi-cans, les facin “seves” posant-hi decoració (llums decoratius, escalfadors a l’hivern, plantes…) i fent concerts de música tranquil·la entre les 20:00 i les 23:00. A més, al vendre el barri i no tant el local comercial implicaria més els comerços en el manteniment en general.

    Seria un revulsiu més que agradable per a la vida al carrer d’aquesta ciutat! 🙂

  2. Doncs el cas és que aquesta ‘construcció’ que es veu a la foto, segons la llei del tabac, és il·legal, ja que es considera espai tancat el que tingui sostre i dues parets, com és aquest.

    O sigui, que ho pots denunciar tranquil·lament. Una cosa és que no tinguis poder per multar, i una altra que no tinguis esma de denunciar-ho. Jo et convido a fer-ho, endavant! I això que sóc fumador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *