del Windows XP al Windows XC

Què podem dir dels tailandesos que no sabem? Doncs es veu que els agrada molt fer modificacions del Windows XP. Vaig trobar el Darklite, i ara he trobat el Windows XC, que encara m’agrada més.

Ara ofereixen la versió 2011 2.3.2 (amb patch). Aquí podeu veure l’explorador de fitxers amb QTTabBar i TreeSize:

2011-12-23 - Toshiba T110 WinXC

Aquest Windows XC és el mateix Windows XP amb modificacions per millorar-lo per tot arreu, incloent millors programes bàsics (winrar, lclock, unlocker, everything, net framework, k-lite codec pack, notepad2), millors icones, millors temes. I pel que veig també han modificat menus i la disposició de finestres.

Veure alguns vídeos demostratius em va convèncer a provar-lo: taskbar, instalació, clip.

I ara que l’he instalat puc dir que és un Windows XP sencer, no la típica retallada del Mas. Fins i tot han conservat l’Accessibility Wizard, que és el millor mètode per augmentar la lletra del Windows (bonus tip). I per superar les blavors del WinXP, el tema Ambient Dark és força correcte.

Aquesta versió només té un problema, com que li han tret les lletres “XP”, quan busques versions de “windows xp” aquest no surt. Afortunadament això no serà un problema pels lectors d’aquest blog. :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *