radars recaptatoris

A quina velocitat diríeu que es pot anar per aquesta carretera?

IMG_1611

A 60km/h.

I a quina velocitat diríeu que es pot anar en aquesta que està tan aprop de l’anterior?

IMG_1529

A 90km/h

Preguntem-nos si realment són límits raonables? No, no en són.

Què té la primera carretera? Un radar com una casa de pagès.

És francament difícil anar a 60 per la primera carretera, i si no fos perquè anava amb el gps del mòbil obert i ens ha avisat que hi havia un radar, ves a saber si ens hagués caigut una multa.

La sensació d’arbitrarietat és tal que et cagues amb tots els polítics. 👿

Això si, demà aniré a votar. A un partit minoritari. Perquè no anar a votar afavoreix el partit majoritari. Ni vots nuls, ni blancs, ni abstencions ni hòsties.

Tot i així, segurament val la pena llegir això i això:

El voto de los jóvenes está bajando en todo el mundo y no es un tema de falta de valores, es el momento de la historia en que el voluntariado de los jóvenes es más alto. Quieren participar y ellos son el futuro.

Pasqual Maragall –en la cresta del suflé de su séquito mediático– se permitía decir memeces como que “la abstención es antidemocrática”. ¿Y la cantinela mil y una veces repetida, por todos los partidos y sus correas de transmisión, de que “si no te gusta ningún partido, vota en blanco pero no te abstengas”? Ahora lo entiendo. La carta acaba con estas palabras: “Als polítics els molesta l’abstenció –per això els governs es gasten diners públics per combatre-la–, però mai no haureu sentit que cap polític es queixi del vot en blanc. El blanc és un vot que als polítics ja els va bé, perquè sembla de protesta però de fet és de conformitat”. Me quito el sombrero ante Gri y Lladó y les doy las gracias.

[editat 24 nov] La Vanguardia es fa ressò d’un radar similar:

Enojo ciudadano por un radar que ha cazado a 4.000 infractores

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *