mai9 parlant de futbol a la ràdio

Quan m’ho pregunta una noia sempre dic que més que el futbol a mi m’agrada el Barça i que tampoc miro sempre els partits. Tot i així aquest vespre he anat de tertulià a parlar de futbol a un programa que es diu “Marca’t Un Canyu“. El fan a Ràdio Ateneu del Clot.

El programa ja el volia recomanar abans de l’estiu però ho vaig deixar estar precisament perquè s’acabaven els partits. Però el volia recomanar perquè, francament, és millor que la tertúlia de RAC1, on a més, parlen xava. 🙁

Aquesta temporada fan una primera mitja hora de programa 100% amb contingut, i després una hora de tertúlia on avui sentireu a un tal Quim, Pau i Gerard. Com que sóc anònim haureu d’endevinar qui sóc. 😛

Ràdio Ateneu: MUC: Programa #4 (T2)

El que m’ha sorprès més de l’experiència és que em deixin parlar. El fet de tenir micro i conductor de programa fa que la conversa sigui més controlada i per això, si vols dir alguna cosa, arriba un moment que la pots dir.

També he comprovat com això de parlar i que algú t’escolti dóna satisfacció. Cosa sorprenent quan no paren de dir-nos que la gent fa les coses per diners, i que els diners ho mesuren tot.

En resum, gaudiu del programa i escolteu-lo la setmana que ve. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *