la inèrcia de l’Hereu, desgràcies consumades

Quan Xavier Trias feia cent dies d’alcalde, vam haver d’aguantar a Jordi Hereu dient-nos que la ciutat funcionava amb la seva inèrcia. Com dient que l’altre no feia res i tot funcionava bé perquè ho havia fet ell.

I ahir vaig llegir aquesta notícia a El Periódico, tracta la problemàtica que les cantonades s’han convertit en una selva de cotxes.

IMG_1091

I de qui és culpa? De Jordi Hereu. Jo ja ho vaig dir: els canvis que estava fent l’Hereu fan que no et puguis moure per Barcelona, i ensenyes a la gent a saltar-se les normes.

Zona verda, zona blava, voreres més amples, contenidors a tot arreu, aparcament de motos, pals perquè els cotxes no puguin a la vorera. Mentrestant la gent ha de seguir vivint! I què és l’únic del que pots abusar? Les cantonades. Perquè l’Hereu ens ha ensenyat que hem d’abusar, perquè ell no ha pensat en una altra manera de que puguem fer les coses.

Mireu què vaig veure l’altre dia:

IMG_0762

Com que és de l’Ajuntament pot fer el que li dóna la gana. Bonic exemple.

I no és culpa del conductor: allà no pots aparcar enlloc. Pujar pel pas zebra a la vorera és l’única solució, per deixar el cotxe allà on abans era asfalt i hi aparcaven 4 cotxes en bateria.

Abans la cantonada no era rodona i s’hi podia aparcar:

IMG_0675

I abans de la reforma d’arrodoniment, l’Hereu va fer la reforma de zona verda, reduint de 4 a 1 els cotxes que hi poden aparcar.

Els cotxes mostren com s’aparcava, i les ratlles com s’haurà d’aparcar:

IMG_0047

Hereu, quina merda de ciutat ens has deixat, que fins i tot El Periódico se’n queixa.

Aquesta és la inèrcia i l’herència que ens has deixat, i la feina que tindrem per arreglar-ho. I a més, fer-ho ara que ja no hi ha abundància de diners. Passaràs a la història per la magnitud de les desgràcies que has fet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *