eleccions estatals bipartides, ara, amb ilusió

Eh! Cap por a la majoria absoluta del PP!

A veure, el PP només ha guanyat 400 mil vots, i el PSOE n’ha perdut 4 milions. 😯

Dues notes del passat: El Zapatero va apostar per l’España Plural, i quan s’ha fet enrera, han perdut el País Basc i Catalunya. I el PP no els ha recuperat ni de llarg. Qui deia que el tema de les eleccions era la crisi econòmica? El problema polític que suposa ‘España’ segueix endavant.

Segon apunt: L’Aznar va fitxar el Josep Piqué (de CiU) per aixecar el PP a Catalunya, i això va ser un encert. El PPC actual el veig perdut, ja sigui per la Sanchez-Camacho dient aquesta nit que ells seran interlocutors amb el Gobierno de España, com el Jorge Fernández comparant els seus resultats amb el PSC “perquè són eleccions estatals”. Són les seves frases les que mostren el problema: CiU.

Francament, és una alegria que el PP tingui majoria absoluta perquè això vol dir que els bascos no faran la viu-viu i els catalans ens quedarem amb un pam de nas. Serà política en majúscules perquè el PP pot fer, sobre el paper, el que li dóna la gana. No ho farà. No farà el boig com va fer l’Aznar.

Que els bascos guanyin i els catalans no seguim perdent dependrà de CiU, ICV i ERC. PP i PSC s’han exclós ells sols.

A CiU els veig amb els dos parells de collons necessaris per no fer el préssec. Ja veurem. Potser aquests 16 diputats españols els donaran la confiança per moure’ns en la ‘transició nacional’ que deia el Mas. Jo temia que el PP se li mengés espai electoral, i no ha estat així.

I amb ilusió carai! El PSC se’n va a prendre pel sac! És el millor que li podia passar a Catalunya. Alegria collons! N’estava hiper-cansat de “el millor per Catalunya és” i a Madrid votant prescindint de Catalunya. I ara que parlin del grup propi. Buuuurrooossss.

Permeteu-me que feliciti als ex-ministres Chacón i Montilla per enfonsar el PSC. I li recomano al Duran que no agafi cap ministeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *