la pantalla desbloqueig del mòbil Android

Així com us vaig explicar com tinc configurat l’explorador de fitxers del windows, avui us explicaré com tinc a dia d’avui la pantalla de desbloqueig del mòbil Android.

IMG_1499

El programa que permet manipular la pantalla de bloqueig és el WidgetLocker 2.1.0. He tret els botons que llisquen per desbloquejar el mòbil i ho faig prement les tecles i així tinc la pantalla més buida. Pots bloquejar els widgets afegits perquè no facin res si toques la pantalla.

El fons de pantalla és el Silhouette 1.6, que és un paisatge on surt i es pon el sol. Trobaré a faltar la platja que tenia al SonyEricsson. 😐

El temps i hora són de Fancy Widgets 3.2.0 amb les icones de “MIUInspired Clock” i “Modern Weather”. Si cliques el temps s’obre la finestra amb la previsió, si cliques els minuts s’obre el calendari. He fet servir els dos widgets de mida 2×1 perquè no necessito un rellotge que ocupi tota la pantalla (eh HTC?). M’agrada que el temps es mostri en icona i en text, i et digui la localització i la temperatura. Perfecte per vestir-te al matí. 🙂

A sota la lluna hi ha una icona mig-transparent de SwitchPro 2.0.1 per quan vull fer servir el mòbil per iluminar.

A la següent fila tinc la icona de Camera Zoom FX 3.2.0. I al costat la icona per escoltar la ràdio.

A l’última fila he posat el Battery Monitor Widget Pro 1.9.5. L’he configurat perquè digui el percentatge, el consum en mW i les hores restants. Ahir tenia la icona a dalt de tot, però pel contrast amb el cel no es veia gaire bé.

I al costat hi he posat el MixZing 3.5.0 amb el widget de 4×2 reduït a mida 3×1 (ho permet el WidgetLocker). M’agrada veure la imatge de l’àlbum (per petita que sigui), la cançó i grup, i tenir el botó play/pause. Si cliques el text s’obre el programa.

En realitat he convertit la trista pantalla de desbloqueig en una pantalla d’inici. 😀

2 thoughts on “la pantalla desbloqueig del mòbil Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *