Correos i Teleñecos

Tinc una mala notícia pel Rajoy: la productivitat española seguirà tradicionalment arràs de terra.

Aquest migdia, sortint de la feina, he anat a l’oficina de Correos del costat de Plaça Maragall a recollir els 4 llibres que m’envien de tant en tant els del diari Ara per la subscripció de la Bernat Metge. Aquest cop hi havia Èsquil, Sèneca, Plutarc i Catul. Dos llatins i dos grecs. El Catul aquest no em sona de res, però és natural perquè feia poesia.

Després d’atendre una persona i parlar amb dues companyes -cosa que a mi m’ha permès llegir mig diari-, m’ha atès la presumpta treballadora de Correos.

Mentre la dona mirava el meu dni com si fos el primer que veu, jo m’he adonat que a l’etiqueta del paquet també hi havia escrit el meu número de mòbil.

I fixeu-vos com són les coses que se m’ha acudit dir-li que ja que rebré un paquet d’aquest cada mes durant un any, que em truquin quan vinguin perquè sempre que vénen a casa jo no hi sóc.

La reacció de la dona ha estat: “hombre, pero como quieres que vaya con un teléfono?”

I jo li he dit: “Doncs per deixar aquest paquet heu vingut dos cops a casa meva i esteu perdent el temps”.

La dona ha fet cara de retrassada mental, i jo me n’he anat cap a casa.

En fi. Si no fos que altres serveis de paqueteria són capaços de trucar-me al mòbil per iniciativa pròpia quan vénen i no em troben, pensaria que España està condemnada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.