van contra TV3

Fa unes setmanes vam veure com CiU aconseguia reduir el consell de direcció de la Corporació de tele i ràdio catalana, amb l’objectiu que així són menys decidint i està tot més controlat.

I ara diuen que volen retallar TV3. Ho va dir ahir el Duran i Lleida.

Aquests de CiU sembla que s’estan disparant al peu. Si van aguantar a l’oposició amb el perfil del que va fer Pujol, ara que manen sembla que malbaraten el seu capital polític.

Disparar-se al peu és donar l’alcaldia a l’Albiol on té un altaveu magnífic per fer-se l’important. Mentrestant els convergents gestionen les retallades.

I ara els convergents els preocupa que PP superi CiU el 20-N. El mateix Duran diu que si passés seria un fracàs. No és important si acaben superant-los, el que és important és que ho estan fent ells.

Jo fa un mes que vaig escriure això de la comunicació privada de Catalunya, i avui la Mònica Terribas escriu a l’Ara dient això: que van contra TV3. Els mateixos convergents hi van. També hi van les teles españoles, el PP i el Grup Godó.

Que a més, jo recordo haver sentit que la Mònica Terribas feia classes a la universitat explicant qui és propietari de cada mitjà i que s’ha de saber abans de llegir-los perquè explica moltes coses.

Aquests són els articles al diari Ara:

TV3 reivindica el seu servei públic davant l’ofensiva dels privats

TV3: volem un mirall trencat?

Jo si que em crec que CiU, ara al poder, vol tornar els favors a un Grup Godó que va parlar en contra el tripartit, retallant TV3.

També és veritat que Toni Soler i Albert Om treballen a TV3 i són accionistes del diari Ara, però crec que seria erroni concloure “són tots iguals, tots volen el mateix, es barallen per poder”. El món és més interessant que aquestes frases tontes.

3 thoughts on “van contra TV3

  1. M’ha agradat lo de que “Aquests de CiU sembla que s’estan disparant al peu”, és força gràfic.
    Totalment d’acord.
    🙂

  2. Mentrestant CiU i els godós segueixen fent les seves coses dient que el 75% de catalans volen el pacte fiscal. I que preferim retallades que més impostos. En fi.

  3. Pingback: nunca nueve » El Convidat sempre truca dos cops

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *