la comunicació privada de Catalunya

El dimarts 13 de Setembre La Vanguardia ens va obsequiar amb aquesta portada.

la vanguardia 13 set

Em va emprenyar una mica. Perquè ja vam haver d’aguantar dies i dies a tots els braços comunicatius del Grup Godó repetint que dilluns el Cuní sortirà a la tele, a la seva tele.

I la foto de portada del dimarts és el seu plató televisiu? Va home va… Perquè la foto no és l’Àngel Ros ni tampoc el Cuní. La foto és el seu plató, el seu programa. I la nota a peu de pàgina? “8 al dia s’estrena amb sorpresa”! Ai quina cosa més dolceta i refrescant.

A mi això em té preocupat. I més perquè ja vaig poder veure el mega-suport institucional a quatre vents del Grup Godó al Sandro Rosell. I també ho he anat veient amb el referèndum de Qatar.

A mi no m’agrada que la ràdio més escoltada, el diari més llegit, i la tele privada de Catalunya que fa pelis en castellà* vagin tots de bracet repetint els mateixos missatges, els mateixos enfocaments, les mateixes intencions.

Perquè té uns interessos polítics, té uns interessos que són seus i té una visió que és seva. I si això està contingut, perfecte. Però si el diari fa anuncis de la ràdio, la ràdio del diari, el diari de la tele, la tele del diari i de la ràdio. Doncs ens quedem sense res.

Evidentment tot això informant i fent bé la seva feina, però és que jo ja veig avui com el Sr. Godó està totalment a favor de l’Àngel Ros. Si ell ho sap, l’interessa o ho busca, això ja no importa. El que importa és que al diari li interessa i no sabem perquè. Avui a l’informatiu del migdia de RAC1 ha sortit amb l’excusa que parlaven del Burka i ell a Lleida ja va fer una llei.

Jo no sé quanta gent se n’haurà adonat, però avui a l’informatiu de RAC1 ha sortit primer el gerent de l’Hospital de Sant Pau dient que feien una ERO a 1500 persones perquè la Generalitat ho vol, i després el Felip Puig dient que es gastaran més diners en tenir més policies per tal de regular el Burka. Esperò que algú lligui caps i posin infermeres i metges a perseguir gent disfressada pel carrer. Amb ilusió.

Que el problema no és que siguin una empresa privada, que en el sector públic també en passen de coses. Ja vau veure com l’enxufat de l’Antoni Bassas deixava de llevar-se molt d’hora molt d’hora i l’enviaven de vacances a Washington. Ehem.

* ja que no l’ha de mirar ningú com a mínim podríeu passar-les en versió original!

One thought on “la comunicació privada de Catalunya

  1. Pingback: nunca nueve » van contra TV3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *