Guardiola, Seleccionador Nacional

Avui he dinat amb una noia de Madrid i com sempre hem parlat de política internacional. Ha dit que Guardiola d’aquí dos anys serà Seleccionador Nacional, substituint no a Cruyff sinó al Bosque (tu ja m’entens).

Abans que res, dir que el tema no és el que faci Guardiola. Per mi com si se’n vol anar a jugar a Qatar, per dir un lloc estrambòtic. El tema és l’afirmació implícita que España és una, grande y libre.

Aquest és un tema que allà tenen ficat al cap per més que la realitat els digui el contrari.

Es pensen que seria important pel Guardiola ser el seleccionador español.

És la mateixa idea que tenien assegurant que el Barça no tindria contra qui jugar si Catalunya s’independitzava. I el que ha acabat passant és que qui no té amb qui jugar és el Barça a dins d’España. I això que Florentino s’ha venut l’ànima al dimouni per tal de “tancar el cicle del Barça”.

També diu que el Madrid aquest any si que té un bon equip, quan jo els veig més acabats que mai. Avui a la portada de la central lletera surt el Cristiano dient que aquest és l’any del Madrid. Ho tindrà difícil quan dóna de menys ser pitxitxi i guanyar la Copa del Rei. 🙄

En fi, que tingueu sort, i procureu no lluitar contra los elementos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *