Fent-me gran, anys clau: 16, 24, 32

No poso coses personals al blog, però hi ha un tema que el tenia al cap, i com que l’he llegit en un altre blog, doncs au, aquí va.

El tema és moments en que notes que t’has fet gran. Que s’ha acabat una etapa i en comença una altra. Vaig a posar a quina edat m’ha passat:

16 anys. El fet que ho defineix és que començo a dir que vull independitzar-me, cosa que aconsegueixo amb 21 anys. Aquí comença l’adolescència i etc. Els meus pares es separen amb 18 anys.

24 anys. Aquí s’acaba la meva adolescència i començo a ser un mig adult. Deixo enrera la separació dels pares i ja fa 3 anys que visc sol i ja tinc una certa estabilitat i diners. M’adono que ja no sóc el que era perquè al metro les adolescents ja no em miren. 😐

32 anys. Bé, d’això no fa gaire, oi? A l’empresa familiar on treballo des dels 22 ja hem aïllat el fill de puta que porta problemes. Faltarà la feina dels advocats i veure quant aguanta. El millor és que m’havien minat la confiança i ara veig que en veritat ho he fet molt bé. M’adono que la resta de coses de la vida són peces que encaixen.

Això és el que penso ara, a veure què passa quan en tingui 40. 😉

5 thoughts on “Fent-me gran, anys clau: 16, 24, 32

  1. “el fill de puta que porta problemes”? Quina mena de problemes? (si es que vols seguir parlant de temes personals)

  2. Pingback: nunca nueve » a la justícia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *