sexe, poder i una entrevistadora que no entén res

Us recomano veure aquesta entrevista. El tema a tractar és sexe i poder, encara que l’entrevistadora vol centrar-se l’abús d’ambdós. 🙄

Poder i sexe – Televisió de Catalunya

Parla Adolf Tobeña, un catedràtic d’etc etc, però per sobre de tot, un home amb sentit comú i que no es deixa portar pels atacs de la senyora entrevistadora (jo no hagués respost amb tanta fredor).

L’èxtasi de l’entrevista (amb perdó) és del minut 10 al 14.

L’entrevistadora no entén perquè una dona rica i poderosa pot voler aguantar -estar incondicionalment al seu costat- d’un home que se’n va amb altres dones. Tampoc entén que l’home ho faci si és presumptament inteligent. I es pregunta si ella ho aguanta per estatus.

A partir del minut 13, quan ja li ha dit el perquè, ja està més calmada.

5 thoughts on “sexe, poder i una entrevistadora que no entén res

  1. Jo la vaig veure al mateix 3/24, al principi l’entrevistat em va semblar un prepotent amb l’entrevistadora (ella jugava un paper de “posem-ho tot a nivell bàsic per a que s’entengui”) sense saber estar a la televisió, i després vaig acabar pensant que li haurien de donar una secció permanent en un programa.

  2. Ja sé que això no ve aquí. Però moltes gràcies pel TV3 al cabàs (si no m’equivoco ho rebràs per aquest blog, encara que estant a sota del mateix software dubto que m’equivoqui xD). És una eina de puta mare, estic fent una campanya de recollida de documentals en català gràcies a tu. M’encanta que hagis dut a terme una iniciativa com aquesta, ens has fet un favor a tots. Altre cop, GRÀCIES! (per si no havia quedat clar xD).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *