la informàtica es mor per conquerir el món

aNo sé on era que vaig llegir que els algorismes s’estan apoderant del món. També tenim el creador de Netscape dient que el software s’està menjant el món.

En part la crisi present pot ser que la feina ja la fan els ordinadors, però la nostra societat segueix basada en la figura del treballador.

Per un altre costat tenim que diuen que els blogs s’estan morint, un de la IBM diu que també es moren els ordinadors personals.

Podríem dir que la informàtica ja ha conquerit el món, però ara tenim que el Facebook et recomana amics i et selecciona què llegeixes del que diuen els amics… Això és un altre tipus de bèstia informàtica.

Preparem-nos per veure què fa la tecnologia. Mentrestant Google, Apple i Facebook es barallen per veure qui mana en el futur. (Microsoft i Yahoo ja no lluiten)

Apple sobre el suport que ho controla tot en l’ordinador que ven. Facebook que controla tota la persona. I Google que controla tot el contingut d’internet.

2 thoughts on “la informàtica es mor per conquerir el món

  1. Microsoft ja no lluita? Saps el que s’està preparant amb Windows 8 (nou UI metro, d’entre d’altres), i més després del bluf que ha fet Apple amb Lion? No saps de l’acord Microsoft-Nokia? I ara recentment Google ha fet el mateix amb Motorola (si més no per un tema de patents). Facebook? La que tremola com una fulla amb una cosa com Google+? Jo ho veig molt obert, però això de que Microsoft va morta, diria que gens ni mica! 🙂

  2. si que sé de Windows 8, una de les coses que m’agrada és que per fi s’han decidit a fer una interfície de copiar fitxers decent. Del bluf del Lion no en sabia res. De l’acord MS-Nokia no en dono un duro. I això que també he llegit que el Windows Phone 7 és millor que la interfície de l’iPhone, però segueixo sense donar-ne un duro. En mòbils Android rules. L’acord MS-Nokia és el de dos losers que han perdut el tren, pel que respecte al mercat pel que s’estan ajuntant.

    Google ha comprat Motorola per les patents, com dius i sap tothom. Res a veure amb l’acord estratègic MS-Nokia per veure si poden sobreviure.

    Facebook no ha tremolat com una fulla per G+. I a més, ara ha sortit el Sr Google a dir que G+ és un sistema d’identificació i no una web social. Són els de Google que no saben com “crack the nut” de la cosa que fa Facebook. Orkut, Wave, Buzz, G+, el que sigui per veure si pillen algo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *