els tres jinetes de l’apocalipsis

En espera que Convergència (i la Unió del Duran) faci el que és sensat o els prenguin el pèl una altra vegada, vull avançar-me i felicitar els tres tontos muy tontos que han dinamitat l’España Constitucional ells solets i sense que ningú ho demanés.

Jo crec que ja no cal ni que anem a votar el 20-N. I si pensàveu que el Zapatero estava totalment desacreditat, aquí arriben els dos cantimfles a donar-li suport.

Mentre van repetint que ho fan per Europa i per calmar els mercats, la credibilitat a dins d’España caurà pels terres. Jo no sé com s’ho prendran a altres extrems geogràfics, però des d’aquí el ridícul és total. M’és igual si les conseqüències hi són igual amb o sense canvi constitucional. M’és igual si els canvis són substancials o no. Però el problema greu és de forma.

Ells, PPSOE, estan tranquils perquè “sumen” i podran tirar endavant. Saben menys de política que el Florentino fitxant portuguesos.

Ni Rubalcaba ni Rajoy arribaran a les eleccions amb legitimitat. I l’estratègia del Rubalcaba és dir que ell porta les negociacions? És que no he vist un tio més tonto en la vida!

I ara que veuen que el mercat a calmar és el d’electors diuen que no posaran cap xifra a la Constitució reformada. Aquesta és la seva estratègia? Reconèixer que estan preocupats perquè no ha colat? Escriure lletres sense números?

Us esteu carregant la minsa credibilitat que té España com a estructura política. Perquè és una llei contra tothom. El Presidente del Gobierno de España contra tothom.

Ja no cal que votem enlloc més que pel Gobierno de España. Tota la resta d’institucions polítiques no pintaran res.

Give me control of a nation’s money and I care not who makes her laws.
Doneu-me el control dels diners d’una nació, i no em preocupa qui faci les lleis

Això deia Rothschild, i això busca el Gobierno de España. Tothom a les seves mans. Ja no cal reformar l’Estat d’Autonomies i ja no cal no complir l’Estatut. Vosaltres mateixos mirareu TVE perquè no tindreu diners per pagar TV3. (a Balears tancaran la seva televisió)

Ara podeu llegir unes notes sobre la reforma, on entre altres coses descobrim que si España “deixa” diners a Catalunya i els catalans comprem deute català, els primers en cobrar seran els españols per prioritat absoluta. (ja podem espavilar-nos)

4 thoughts on “els tres jinetes de l’apocalipsis

  1. Hola mai, igual no ho explico bé respecte les prioritats de cobrament: si algú deixa diners a Catalunya, ja siguin els seus ciutadans o uns altres, aquests seran els primers a cobrar, per davant d’altres despeses que pugui tenir la Generalitat (el mateix aplica per l’estat i pels ajuntaments)

  2. ah, doncs gràcies per aclarir-ho. Jo ho deia sobretot per les subscripcions que van fer fa un any i fa dos anys.

    Llavors aquestes subscripcions tenen prioritat respecte els presumptes deutes amb l’Estat?

  3. però entre aquestes subscripcions i el que pugui deure Catalunya a España, quins van primer? No crec que passi, però per entendre-ho.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *